Sponsoren als particulier

Wij blijven geld inzamelen voor Peru. Wil jij ons sponsoren en zo een bijdrage leveren aan de Moeder-Kindprojecten van Compassion in Peru? Maak je bijdrage over naar de Peru-rekening van Perspectief: NL06 INGB 0008 0441 22 o.v.v. Moeder-Kindproject Peru.

Perspectief is niet ANBI geregistreerd. Dat betekent dat je als sponsor geen gebruik kunt maken van belastingvoordeel. Wil je dit wel? Dan kun je je gift overmaken naar Compassion. Compassion is wel ANBI geregistreerd. Let op dat je duidelijk vermeldt dat de gift voor Perspectief bedoeld is. Anders gaat het bedrag niet naar de door Perspectief uitgekozen projecten. Je kunt je gift overmaken naar NL91 INGB 0000 0032 32 o.v.v. ‘Actie Perspectief’.


Volg ons op facebook

Voor alle verhalen van onze reis verwijzen we je naar onze Facebookpagina. Volg de pagina en blijf op de hoogte van het vervolg op deze reis.

Sponsoren als bedrijf

Wilt u als bedrijf onze sponsoractie steunen? Uiteraard is elk bedrag welkom!
Daarnaast hebben we een aantal promotiepakketten samengesteld:

- € 200,- vermelding van uw bedrijfslogo op deze website.
- € 250,- vermelding van uw bedrijfslogo inclusief link naar uw website.
- € 350,- vermelding van uw bedrijfslogo inclusief link naar uw website en vermelding van uw bedrijfsnaam op onze Facebookpagina.

Wilt u een van de pakketten afnemen? Neem dan contact met ons op via: roosmannee@perspectief.eu. Natuurlijk hoeft u zich als bedrijf niet verplicht te voelen om met logo en bedrijfsnaam te sponsoren.

Sponsoracties

Wij hebben allerlei acties georganiseerd om het sponsorbedrag bij elkaar te verzamelen. De kaartenactie loopt nog steeds!

Sponsoren